Syntynyt: ............
Ammatti: ............
Kotikunta: ...........
Sotilasarvo: .........
Siviliilisääty: ........
Harrastukset: .......
Pituus: ...............
Treenivuosia:........

Saavutukset:
2008
2008
17.3.1987
Yrittäjä / Urheiluhieroja
Vaasa
Kersantti
Naimisissa
Kehonrakennus, Autot
170 cm
18 vuotta


Nuoret SM         alle 70 kg     1.sija
B&F Carneval     Nuoret         1.sija

Janne Tikkamäki


Syntynyt 17.3.1987 Ylihärmässä.
Ylioppilaaksi Härmän lukiosta 2006.
Varusmiespalvelus Kainuun Prikaatissa 2006-2007.
Urheiluhierojakurssi 2007-2008


Olen urheillut lähes koko ikäni. Tähän on varmasti vaikuttanut isäni aktiivinen urheiluharrastus ja vanhempieni kannustus. Nuorempana harrastin hiihtoa ja juoksua.

Ajan kuluessa jääkiekko alkoi kiinnostamaan ja siirryin pelaamaan Kauhavan Hela- Kiekkoon. Jääkiekko harrastus kesti viitisen vuotta, mutta lopulta puntit veivät voiton ja jääkiekko sai jäädä.

Vuosi vuodelta treenaaminen muuttui määrätietoisemmaksi. Keväällä 2008 vedin läpi ensimmäisen kisadieetin ja syksyllä kävin läpi ensimmäiset kehonrakennuskilpailut. Koko projekti onnistui kohtuullisen hyvin, mutta petrattavaa jäi silti, vaikka Suomen mestaruuden kävin nuorissa pokkaamassa.


Vuosien saatossa olen oppinut, että monessa asiassa täytyy löytää kultainen keskitie. Tietyissä tapauksissa äärimmäiset keinot toimivat, mutta monesti perusjutuilla pääsee pitkälle. Sama pätee niin ruokavalioon, treeniin ja moneen muuhunkin asiaan. Treenaan nykyään neljä kertaa viikossa, toisinaan totisemmin, toisinaan kevyemmin. Tällä hetkellä silti ilman yhtä ainoaa isoa tavoitetta.