Urheiluhieroja Janne Tikkamäki, Vaasa

Urheiluhieroja Janne Tikkamäki

Asiakastarinat

Varasin ajan Jannelle jatkuvien rintarangan/lapajumien vuoksi, koska tavallisista hieronnasta en saanut apua kuin muutamaksi päiväksi. Janne teki perusteellisen ”koko kropan skannauksen”, eli käytiin läpi eri vammat ja niiden mahdolliset syntymekanismit, sekä hän kyseli tarkentavia kysymyksiä ongelmakohtiin liittyen. Alusta asti tuli tunne, että hän todella haluaa ymmärtää asiakasta ja kuuntelee, sekä pyrkii selvittämään mistä mikäkin asia johtuu. Kävin hänen vastaanotollaan 5 kertaa viikon välein ja pahin ongelma, eli lapajumi/olkapään rajoittunut liike saatiin jo ensimmäisellä kerralla hurjasti eteenpäin.

Kolmannella käynnillä vasemman ja oikean käden liikeradat ovat lähes täysin samat, enkä enää herää öisin rintarangan aiheuttamaan kipuun! Jokaisella vastaanotolla saatiin myös paljon muitakin ongelmakohtia edistettyä ja jumituksia avattua. En olisi uskonut, että aikoinaan sijoiltaan menneen vasemman käden liikeradasta saataisiin enää samanlaista kuin se oli useampi vuosi sitten, mutta Janne todisti tämän mahdolliseksi. Suosittelen lämpimästi Jannea ja tulen jatkossakin käyttämään hänen palveluitaan!

Osaaminen 10/10, ystävällisyys 10/10 ja asiakaskokemus 10/10!

-Tanja-

 

 

Otin yhteyttä Janneen ystävän palautteen ansiosta. Kärsin kyynärvarsien kivuista treenatessa kuntosalilla. Kävin lukuisia hierojia, sekä fysioterapiaa läpi saaden vain väliaikaista helpostusta. Janne Tikkamäki oli heti kiinnostunut auttamaan asiassa ja jo muutaman käyntikerran jälkeen pystyin taas tekemään liikkeitä kivuitta! Nyt kädet ovat pysyneet ehjinä pitkän aikaa ja tiedän keneen kääntyä tulevaisuudessa.

-Tero Ojanen-

 

 

Olen käynyt Jannella nyt laskelmieni mukaan jo noin kymmenen vuotta. Aluksi saatiin selkäkivut hallintaan hieronnan avulla, sen jälkeen avattu bruksismin jäljiltä leukalihaksia ja muutamalla kerralla korjattu olkapäätä. Tyytyväisenä olen joka kerta lähtenyt, ja tiedän, että paikat saadaan niin hyvin kuntoon kuin mahdollista. Pitkään kun on saman henkilön kanssa asioinut, on myös luottamussuhde syventynyt, jolloin myös helpompi avata omaa tilannetta laajemminkin tarvittaessa – kaikki kun vaikuttaa kaikkeen. Parempaa tyyppiä, osaajaa ja hierojaa saa etsiä.

-Nora Möttönen-

 

 

Sain Jannelta apua minua vaivanneeseen vanhaan olkapää- ja hauisvaivaan, mikä haittasi edistymistä etenkin salitreeneissä. Muutaman kuukauden jatkuneesta treenistä huolimatta oikeassa kädessäni ei ollut tarvittavaa voimaa, se kipeytyi ajoittain, eikä raskaimpiin nostoihin löytynyt tarpeeksi itseluottamusta. Myös pidempien maastopyörälenkkien aikana saattoi käsi puutua ja tunto häipyä sormista ajoittain. Soitin Jannelle ja sovin tapaamisen.

Tekemällä lihastestausta ja lihasaktivointia saimme aikaan tuloksia jo ensimmäisen kerran jälkeen!

Käynnin jälkeen käden liikerata oli paljon laajempi ja huomasin miten voima ja itseluottamus palautui kertaheitolla. Päätin siltä istumalta että lihashuollosta tulee osa kuntoiluani myös jatkossa.

-Mikael Svenlin-

 

 

Olen 47 vuotias wellness fitness kilpaurheilija. Treenaan kovaa ja tavoitteellisesti kuntosalilla kaudesta riippuen 3-5 kertaa viikossa. Olen käyttänyt Jannen palveluita vuodesta 2018 alkaen säännöllisesti, koska haluan ylläpitää lihasten toimintaa. Hieronta tukee minun kuntosalitreeniäni ja edistää mm. palautumista. Lihaksien täytyy olla valmiina ottamaan kovaa treeniä vastaan, jotta voin kehittyä. Treenatessa tavoitteellisesti lihaksiin tulee aina välillä enemmän kireyttä. Näihin ongelmiin olen aina saanut apua välittömästi käynneillä. 

Hyvää tulosta saa hyvällä kommunikaatiolla: milloin ongelma on alkanut tuntua ja missä tilanteessa se aiheuttaa hankaluuksia tai kipua jne.

Janne kuuntelee tarpeita ja osaa kohdistaa työpanosta oikeisiin kohtiin. En käytä hierontapalveluita tulipalojen sammuttamiseen, vaan ylläpitämään nykyistä hyvää tilannetta käymällä säännöllisesti. Toki jos tilanne vaatii, niin käyntejä varaan itselleni useammin kun kerran kuussa.

-Marianne Korvo-

 

 

Janne on helposti lähestyttävä ammattilainen, joka hoitaa koko paketin kuntoon. Salilla tulokset ovat nousseet koko kropan hieronnan seurauksena aivan uudelle tasolle, mitä aiemmin.

Kyykkyjen kanssa lähdettiin nollasta, mutta viikottaisen hieronnan seurauksena kyykkyyn on saatu liikkuvuuden lisäksi runsaasti kiloja. 

Nyt tangossa on kuormaa 70 kg.   

Lisäksi Jannelta on saanut erityisen hyvät tsemppaukset ja uudenlaisen draivin päälle silloin kun treeni ei ole maistunut. 

Jannelta saa kokonaisvaltaisen palvelun sisältäen treenivinkit, ymmärrystä oman kehon lihaksien koostumuksesta ja vanhojen vammojen vaikutuksesta treeniin, ammattilaisen urheiluhieronnan päälle” 

-Elisa ”Elli”-